Avukat Murat Ülgen İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://avukatmuratulgen.meb.k12.tr
Adres : Üstadlar mah. Hüseyin ÜLGEN cad. No24 Taşköprü
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan araştıran özgür düşünen ,sorunları çözebilen,başkalarının haklarına saygılı bireyler yetiştirmek, ülkesine karşı sorumlu toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan ,gelişime açık çevre bilinci yüksek,kendine güvenen katılımcı ,sorgulayan etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için,eğitim öğretim kalitesini, sürekli yüksek tutarak,hem bilimsel hemde sosyal yönde gelişmiş,yüksek ahlaki değerler kazanmış,küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren ,örnek alınan bir öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişi,m kuracak davranışları kazandırmak,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini sağlamak ,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak.Milli ve manevi değerlere bağlı Atatürk´ün çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak,idailine inanan kendisi ve toplula barışık bilime önem vererek iletişime açık ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan,paozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmek.
BAŞARILAR : Küçük erkekler voleybol takımımı il ikincisi olmuştur.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :